FRI FRÅN REKLAM

torsdag 20 oktober 2011

Tips inför V75 Romme 11-10-22 ( Läsvärt )

Nyckeln till framgångarna vid den stora vinsten på Romme var Global Investment, då vår tipsetta när merparten singelstreckade Nu Pagadi. Vi singelstreckar Björn Goops snabbloppare denna gång eftersom det kan bli tidig ledning. Hästen har svarat för flera starka insatser på slutet och den åttaårige Pine Chip-sonen trivs när det börjar bli kyligt.
Aristocat Boko är en fyraåring efter From Above och Stefan Hultmans talang har fattat vad tävlingar går ut på och hingsten har nu tre raka segrar.
Mycket talar för tidig ledning och sedan seger i säker stil med Örjan Kihlström i sulkyn. Across the Bridge (avd 2) är också en intressant fyraåring med Cantab
Hall som pappa. Delägare är GIF Sundsvalls tränare Sören Åkeby och tränar hästen gör Robert Bergh – och nu kan första V75-fullträffen komma

V75-1
Fjärde raka segern!
Den fyraårige From Above-sonen Aristocat Boko har tre raka segrar och är under stark utveckling, så vi går ut hårt och singelstreckar Stefan Hultmans högintressanta hingst. Sex av motståndarna har lika eller bättre rekordtid över sprinterdistans
men ”A.B.” har en tid kring 1.12 i kroppen!
3 Aristocat Boko vann senast med en halv längd före Montgomery Gel och Global Mix i
ett 15-hästarsfält efter en stark insats. Gången före travade han 1.13,8 sista varvet i dödens vid vinst på 1.14,2/2140a. Örjan Kihlström vet vilken hög kapacitet Hultmans talang har och kör offensivt. Spetsläge nu.
4 Maffia har tävlat starkt på slutet och spetsvann senast på Solvalla på
rekordtiden 1.13,1/1640a. Ulf Eriksson har kört i tre av de sex senaste
loppen och varit etta-trea-fyra med det sexåriga stoet. Viking Kronos-dottern har tre
segrar i år och har aldrig varit bättre än i de senaste loppen.
9 Princess Wine är en vass sprinter och då hon var tvåa på Mantorp på rekordtiden 1.12,6/1640a slog hon bland annat Nimbus Hackstable i det lopp Renevatio vann. Magnus Jakobsson kör i ett härligt flyt och han har vunnit fem lopp under en och samma tävlingsdag på just Romme.
7 Ed You hade tre raka segrar inför sin V64-start på Solvalla, då trea på
rekordtiden 1.12,3/1640a när Brasse Kebell vann före Dellvann.
Han hade då ingen tur med positionerna, precis som senast som V75-femma från fjärde inner och ett vasst avslut efter 1.12,6 sista 500. Häxläge igen med spår sju.
Loppets rysare är 6 Tight Aggressive.
V75-2
Första förlusten!
Obesegrade Arby´s Amalia matchas för tionde, raka segern och det i V75 på nästgrannbanan Romme. Gidde Palema-dottern har vunnit över kort, medel, långt, från framspår, från tillägg – ja, allt har hon gjort rätt! Nu kommer dock första
förlusten då vi tror att Across the Bridge vinner!
1 Across the Bridge har två raka segrar i Robert Berghs regi och den av GIF Sundsvall-tränaren Sören Åkebys delägde häst har visat hög grundkapacitet. Cantab Hall-sonen vann senast efter ett offensivt upplägg och ledning efter 200 meter trots 20 meters tillägg. Segertiden 1.15,4/2160 var rekord.
6 Walk to Remember har matchats i tuffa gäng och har nu två raka vinster i enklare omgivning. Fyraåringen efter Cantab Hall vann senast på Solvalla trots tillägg på rekordtiden 1.15,2/2160 och han gjorde grovjobbet. Valacken har nu springspår och Örjan Kihlström kör offensivt för ledning.
2 Glenn Palema är tillräckligt vass ut för att utmana Across the Bridge om ledningen. Fyraåringen efter Adams Hall spetsvann senast med sex längder i ett amatörlopp. Gången före också vinst, det i samma hetsiga stil i spets och han inledde första varvet på 1.14 blankt. Hästen är given i slutstriden.
5 Harpos Hitsville är hyggligt snabbt ut och han vann från ledningen på Umåker på 1.14,3,
det en och en halv längd före en så pass bra häst som Incredible Kemp. Fyraåringen var sedan femma i V64 när Oolong vann och senast trea när Figaro Sånna var överlägsen.
Loppets rysare är 10 Lyckes Per.
V75-3
Vann senast på Romme
Åttaårige Global Investment V75-vann senast han gästade Romme och därefter har Pine Chipsonen varit tvåa två gånger i tuffa sällskap. Björn Goops träning är vårt vinnardrag. Yellow Eden, Reven d´Amour, Iceland och Beanie M.M. är en
stark kvartett som utmanar.
3 Global Investment V75-vann på Romme före en snabbt avslutande Timetosaygoodbye när Nu Pagadi var stor favorit. Han var sedan tvåa bakom Beanie M.M. på Bollnäs (vasst avslut) och i V75-finalerna på Solvalla var han den ende som kunde hänga med Joke Face till slut.
10 Beanie M.M. har sprungit in närmare 1,8 miljoner kronor i år (Iceland drygt 1,8 miljoner,
Global Investment närmare 1,7). Den åttaårige hingsten är bäst i ledning, nu senast dödens
1300 kvar och tidigt slagen när Joke Face V75-finalvann.
Tre vinster i år på elva starter.
6 Reven d´Amour tävlade barfota senast men sexåringen hamnade i dödens och han höll
starkt som trea på 1.11,6/1640a när Alvena Pele spetsvann före Sanity. Hingsten efter Revenue trivs i Dalarna och har gjort sina bästa lopp på Rättvik och Romme.
8 Iceland har ett besvärligt utgångsläge men den sjuårige hingsten är vass ut och skulle Stefan Melander utrusta Scarlet Knight-sonen med helstängt huvudlag och ingen käk kan det bli en hygglig position. Hingsten gör sin 19:e start för året men han är tillräckligt tuff för att vinna.
4 Yellow Eden har inte lyckats fullt ut efter segern i Harper Hanovers lopp utan varit 4-d-2-0.
Var bara sådär som oplacerad senast på Bollnäs
Loppets rysare är 4 Yellow Eden.
V73-4
Sextett gör upp
En sextett har vinstchans i denna final med 15 kallblod av synnerligen skiftande prestanda och för att krångla till det för oss spelare är de fördelade på tre startfållor. Vinnardraget är hemmahästen Hibogubben.
8 Hibogubben har två lopp i kroppen efter fyra månaders tävlingsvila. I sin comeback var han trea på rekordtiden 1.23,8/1640 när Järvsö Rune satte svenskt rekord. Gången efter var han tvåa, rejält slagen av formtoppade Penning. Spår tre är perfekt, första V75-segern kan komma här.
10 Flex har fyra raka vinster och sexåringen efter Järvsöfaks (sju söner med här) segrade senast på rekordtiden 1.25,5, tre längder före Hovfaksen.
Hingsten har visat god kapacitet tidigare men nu har det lossnat ordentligt och han är
både startsnabb och speedig.
12 Penning står bäst inne i loppet med sina 779 900 kronor. Han var sensationellt V75-tvåa på rekordtiden 1.25,1/2140 på Färjestad när Gomnes Tornado vann. Han följde upp den framgången med att säkert vinna senast. Springspår på tillägg
kan ge drömöppning men också vida spår.
9 Hovfaksen var tvåa på rekordtid (1.25,7/2160) senast och femåringen är klart på ”g”. Ulf Ohlsson kör hästen för sjunde gången och är ute efter första segern samt revansch för de tre senaste insatserna (0-d-d), i samtliga fall galopp.
Loppets rysare är 15 Järvsö Rune.
V75-5
Svårlöst lopp
Utan tvekan omgångens mest svårlösta lopp, så här kan det skrälla rejält om nu inte några av de bättre stona på start gör upp om segerchecken. Stig H Johanssons treåring Kimono Pearl är duktig men orutinerad, G.R.Emira har svarat för en stark comeback, Euro Coin kan vinna från spets.
12 Global Mix är kraftigt på ”g” och var senast duktig trea på Solvalla, inte stort slagen av Aristocat Boko och Montgomery Gel. Fyraåringen har nu fyra lopp i kroppen efter vila och med rätt ryggresa har Timo Nurmos Cantab Halldotter chans att vinna.
11 Dry Martini var tvåa på rekordtiden 1.15,7/2140 senast i det lopp Ellen W.Phedo vann på
Bollnäs. Hon slog flera bra ston, står perfekt inne i loppet med sina 296 500 kronor och Robert Berghs fyraåring är van tuffa motståndare.
6 Euro Coin vann med Torbjörn Jansson på Bergsåker efter ett offensivt upplägg från Jansson. Nu har han springspår och lär åter köra fränt från start och skulle det bli ledning kan han ”rinna” undan till ett hyggligt odds. Står bra inne på pengar och hade inte tålt ett andrapris senast i Östersund.
1 Kimono Pearl vann senast till oddset 1.53 på rekordtiden 1.16,4/2140a i sin tredje start, det fyra längder före Walk for Life. Hon var tvåa på 1.15,3/2140 när Örbäckens Cruella spetsvann.
Loppets rysare är 9 Monas Incada.

V75-6
Öppet ”Brons”-lopp
Ett öppet ”Brons”-lopp över hetsiga 1640 meter där vi hoppas att Opal Hall äntligen får en fullträff i sin nionde V75-start (6-2-u-5-6-2-u-6).
Invändiga Madamacristina COF, Calvados Crane och inte minst Lollo Zet är givna utmanare om segern. Vad kan Benskins från sitt smygläge?
6 Opal Hall var V75-tvåa på Axevalla på 1.12,2/1640a sedan Örjan Kihlström kört väl sent när 75-oddsaren Bally´s Smash vann. Och på Färjestad noterades fyraåringen för 1.12,5/1640 som fastlåst sexa i tredje inner (Mack Pointer vann).
Vinst senast på 1.13 blankt från dödens på Friday Starlight.
4 Calvados Crane skulle ut i V75 i Gävle men ströks. Nu är den startsnabbe femåringen fit for fight och från detta smaskiga läge kommer Peter Eriksson att köra offensivt för att nå ledningen. Hingsten efter Turbo Sund V75-vann på Umåker just från spets på 1.13,1/2140a före Indigo Broline och Sir Holger.
5 Lollo Zet har tjänat pengar i sina 14 senaste starter, så det åttaåriga stoet står med sina 746 800 kronor fint inne i loppet. Hon var tvåa senast efter en stark spurt när Quantum Winner vann och hon slog då Frankrike-aktuelle Sir Holger. Daniel Redéns hästar tävlar mycket framgångsrikt för närvarande.
2 Madamacristina COF är ett femårigt sto som var V75-tvåa senast bakom Global Kitten på rekordtiden 1.13,6/2140 i ett stolopp på Färjestad.
Då som nu med offensive Carl-Erik Lindblom i sulkyn. Senast hon gästade Romme blev det
vinst över ”sprint”, före Out of Question.
Loppets rysare är 8 Cayenne Käbb.
V75-7
Jasper Lane har plusläge
Fem av de tolv möttes i V75 i Gävle och då var totofavoriten Jasper Lane bäst som trea från
dödens, men den som avslutade rappast och visade toppform var Up Date Hoss. Nu fick han
spår fem i volten medan Jasper Lane har springspår, så tioåringen har plusläge.
7 Jasper Lane tände till rejält när man ryckte alla fyra skorna och tioåringen imponerade direkt som femma i ”Guld” i V75 (1.10,8 sista varvet) när Beanie M.M. vann. Efter det två raka segrar i säker stil för att senast få trava i dödens på vinnande
Q.Forty Five före Victory Hill.
5 Up Date Hoss avslutade 1.10,4/800 från köposition och slutade femma i Gävle. Femåringen har haft grym otur med spåren och bricka fem i voltstart är precis inget drömläge. Han tog fyra raka segrar i somras, bland annat över 3140 meter
så lång distans är inget problem.
8 Ågårds Ludde kördes mycket passivt av Åke Svanstedt senast i Gävle och det blev femte inner som fastlåst med gott om krafter kvar.
Gången före övertygade Alf Palema-sonen stort som V75-trea bakom vinnande Caballion och tvåan Carlos Lightning.
4 Maxwell Mayday sprang in drygt 750 000 kronor i fjol och valacken skrällvann två V75-
lopp, bland annat slog han Eliot Hall (tvåa). I år har sexåringen inte varit lika framgångsrik men fyra segrar och närmare 480 000 kronor är bra.
2 Herr Ratzeputz var sexa senast i V75 i Gävle efter ett lopp i tredje inner och ut i andraspår
på upploppet, dock inte riktigt fritt förrän strax före mål. Han har hygglig kapacitet.
Loppets rysare är 8 Ågårds Ludde.

Här hittar du mera travinformation   http://travrankning.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Mitt spel är här: http://travrankning.blogspot.com/

    SvaraRadera